Zorgeloos bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren?

Reken op de ervaring van DG Real Estate

Wilt u commercieel vastgoed verkopen of verhuren, maar weet u niet goed hoe te beginnen? Of hebt u geen tijd om zich te verdiepen in alle administratie? Kies er dan voor om uw bedrijfsvastgoed te verkopen via een makelaar, zo gaat u voor zekerheid en succes.

Of het nu gaat om winkelvastgoed, kantoren of loodsen: bij DG Real Estate garanderen we een vlekkeloze begeleiding en service zodat uw vastgoed een nieuwe eigenaar vindt.

plus 1. Eén van de grootste onafhankelijke makelaars
plus 2. Meer dan 20 jaar ervaring
plus 3. Specialist in retail & bedrijfsvastgoed
Bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren

Bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren

Bij DG Real Estate krijgt u de perfecte begeleiding om uw commercieel vastgoed succesvol in de markt te zetten. Als een van de grootste makelaars in bedrijfsvastgoed bieden wij u onmisbaar advies en de expertise van een gedreven team vastgoedmakelaars.

Beleggen in vastgoed, een slimme keuze!

Investeren in vastgoed is een belegging die u zekerheid biedt. DG Real Estate helpt u de juiste keuze te maken uit het ruime aanbod bedrijfspanden en residentieel vastgoed. Samen vinden we de geschikte investering en wij zorgen ervoor dat u maximaal rendement verwezenlijkt.

Beleggen in vastgoed, een slimme keuze!
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Of u nu een pand aanbiedt, of zelf op zoek bent naar iets nieuws: bij ons krijgt u advies en begeleiding op maat, met een persoonlijk aanpak en de juiste know-how!

Ervaring en kennis

Onze erkende vastgoedmakelaars beschikken over een uitgebreid (internationaal) netwerk en portfolio: zo creëren ze snel de gepaste oplossing voor u.

Ervaring en kennis
Belgische vastgoedmakelaar

Belgische vastgoedmakelaar

Sinds 2015 zijn wij één van de grootste onafhankelijke Belgische vastgoedmakelaars in bedrijfsvastgoed.

Neem contact op

Vastgoed aanbieden