plus Jarenlange ervaring
plus Persoonlijke aanpak
plus Gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed

DG Real Estate boekt successen met winkelvastgoed op AAA-locaties

DG Real Estate is al verschillende jaren de grootste, onafhankelijke retailmakelaar van het land. Geen enkele andere Belgische makelaar verkocht en verhuurde sinds 2015 meer winkelvastgoed dan het Antwerpse kantoor, voorheen bekend als DG Retail. Het team van DG Real Estate is actief in alle uithoeken van het land en doet het ook goed op zogenaamde AAA-locaties, dat bewijzen enkele recente deals in Antwerpen en Gent.

DG Real Estate boekt successen met winkelvastgoed op AAA-locaties

Winkelvastgoed op AAA-locaties: successen in Antwerpen en Gent

 

"Omdat we geen internationale speler zijn, vergeet men al te vaak dat DG Real Estate al jaren mét veel succes actief is op AAA-locaties.

Daar willen we graag verandering in brengen."

 

Volgens Managing Partner Werner De Geyter veroverde DG Real Estate de laatste jaren in heel Vlaanderen en Brussel flink wat marktaandeel in de verschillende segmenten van het bedrijfs- en investeringsvastgoed. Naast winkelvastgoed in de periferie en de binnenstad, gaat dat ook over industrieel vastgoed, kantoren, hotels, parkeergarages enzovoort.

Werner De Geyter: “In het industrieel- en logistiek vastgoed, denk aan kmo-units, magazijnen en dergelijke, ligt de klemtoon van onze activiteiten vooral in de ruit Gent-Antwerpen-Brussel-Genk. In het winkelvastgoed zijn we in heel Vlaanderen en Brussel sterk gepositioneerd.

Ook op zogenaamde high street-, of AAA-locaties gaan we met succes de competitie aan met grote, internationale spelers. Zo realiseerde Senior Account Manager Bob Devolder een mooie verhuur aan brillenketen Pearl in de Gentse Veldstraat. Zijn medewerker Jarno Vandermeren tekende een verhuur op van maar liefst 600 m² in de Wapper in Antwerpen, tussen de Meir en Hopland."

Jarno Vandermeren: “Dat zijn allebei absolute toplocaties. Dit toont aan dat wij ook daar mooie deals kunnen sluiten voor bedrijven op zoek naar kwalitatief winkelvastgoed. Omdat we geen internationale speler zijn, vergeet men al te vaak dat DG Real Estate al jaren mét succes actief is op deze AAA-locaties. Daar willen we graag verandering in brengen. Deze twee transacties zijn alvast weer een stap in die richting.”

 

Ook toonaangevend buiten de stad

 

"Dat we op enkele weken tijd deden wat een andere speler niet lukte, toont aan dat we ook op het gebied van winkelvastgoed buiten de AAA-locaties de juiste expertise en skills in huis hebben."

 

Ook op andere locaties, in de binnenstad, in kleinere steden en in perifere gebieden is DG Real Estate toonaangevend. Zo realiseerden Bob en Jarno recent een snelle verhuur van verschillende units in Deurne. Voor DG Real Estate deze panden in portefeuille kreeg, stonden ze geruime tijd zonder succes te huur.

Jarno Vandermeren: “In opdracht van Albert-Heijn Peeters-Govers in Deurne slaagden we erin om 4 nieuwbouw units te verhuren op enkele weken tijd. Voor de vijfde en laatste unit vonden we na ongeveer twee maanden een nieuwe huurder.

Dat we op enkele weken tijd deden wat een andere speler niet lukte, toont aan dat we op het gebied van winkelvastgoed de juiste expertise en skills in huis hebben en een beroep kunnen doen op een goed netwerk.”

 

Winkelvastgoed ter waarde van €12.000.000

 

Jarenlange ervaring en expertise en een ruim netwerk zijn inderdaad de ingrediënten in het succesrecept van DG Real Estate. Dat is zeker zo voor de verkoop van winkelvastgoed in het hele land. Dat blijkt uit de mooie cijfers van de afgelopen 6 maanden die de Antwerpse makelaars kunnen voorleggen.

Bob Devolder: “Tussen april en oktober realiseerden wij transacties ter waarde van bijna 12 MEUR in winkelvastgoed in heel Vlaanderen en Brussel. Daar zit bijvoorbeeld de verkoop bij van de bekende zaak Belvu in Edegem aan Woonplanners, goed voor 2500 m².  
Op het Dr. Roossensplein 1 in Brasschaat verkochten we een winkel die we eerder dit jaar verhuurden aan Casa (900 m²) en nog in Brasschaat, Patio Donk, verkochten we ruim 1500m2, verhuurd aan KBC en Carrefour.
Andere steden en gemeenten waar we mooie transacties realiseerden zijn: Tongeren, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen en Puurs. Alles samen zijn deze deals goed voor bijna 8500 m².

Dit alles toont aan dat DG Real Estate een verschil kan maken voor retailers en investeerders op alle plaatsen: van AAA-locaties in de grote steden tot locaties in kleinere centrumsteden en gemeenten én in de perifere gebieden.”

Bij DG Real Estate zit u goed

En u mag kieskeurig zijn. Op zoek naar een toplocatie met goede voorzieningen op de perfecte ligging? Onze vastgoedmakelaars weten er raad mee. Beschikken we op dit moment niet wat u zoekt? Met een ruim netwerk en kennis in elke regio vinden we snel het vastgoed dat aansluit bij uw noden.

Klik hier om meer te weten
alt

Ervaring en kennis

Met een ruim netwerk en kennis in elke regio vinden de ervaren vastgoedmakelaars van DG Real Estate snel het vastgoed dat aansluit bij uw noden.

Persoonlijke begeleiding

Zowel huurder, verhuurder, koper als verkoper krijgt altijd een optimale dienstverlening waarbij persoonlijke begeleiding en opvolging centraal staat.

alt
alt

Specialisaties

Wij geloven in specialisatie. Onze vastgoedmakelaars zijn dan ook volledig op de hoogte als het gaat om commercieel-, industrieel- en woonvastgoed.

Vastgoed aanbieden