plus Jarenlange ervaring
plus Persoonlijke aanpak
plus Gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed

DG Real Estate: uw onafhankelijke expert in bedrijfsvastgoed

Heeft DG Real Estate voor u geen introductie meer nodig? Kent u ons en onze manier van werken al? Of maakten we voor u reeds een verschil in uw zoektocht naar bedrijfsvastgoed? Dan leert u in dit artikel hoe wij naar de toekomst kijken en hoe wij u nog beter zullen bijstaan om die voor u tot een echt succesverhaal te maken. Bent u nog niet met ons vertrouwd? Dan komt u ook alles te weten over ons team, onze werkwijze en onze expertises. We make real estate work! Of u nu partner bent van het eerste uur of nog maar net van ons hoort.

DG Real Estate: uw onafhankelijke expert in bedrijfsvastgoed

Meet the team: 7 specialisten in bedrijfsvastgoed

DG Real Estate is één van de grootste, onafhankelijke makelaars in winkelvastgoed en bedrijfsvastgoed in België. Ons bedrijf ontstond in november 2020 uit het samenvloeien van het, destijds toonaangevende DG Retail met zusteronderneming 78 Industries. Sindsdien bundelen we onze expertise onder één sterk merk.

Vandaag bieden wij u verschillende tienduizenden vierkante meter aan bedrijfsvastgoed te koop en te huur aan. Daarnaast zijn we ook de uitgelezen partner voor uw beleggingsvastgoed.  Hoewel onze roots in de retail liggen, reikt onze expertise dus veel verder dan dat. U kan bij ons terecht voor binnenstedelijk winkelvastgoed, kantoren en baanwinkels maar ook voor residentiële gebouwen, hotels, retailparken en industriële panden.

Wij zijn een multidisciplinair team van zeven erkende vastgoedmakelaars met elk hun eigen specialisatie binnen het bedrijfsvastgoed. Als managing partner is Werner De Geyter eindverantwoordelijke, sparringpartner en bouwt hij dagelijks mee aan het grote netwerk van DG Real Estate.

Senior Accountmanager Jan Uten is de draaischijf van alles wat met industrieel en logistiek vastgoed te maken heeft. Hij wordt daarin bijgestaan door Vincent Verhoeven, die daarnaast ook verantwoordelijk is voor het kantoorvastgoed.

Deze maand vervoegde Jarno Vandermeren ons team als rechterhand van onze expert in bedrijfsvastgoed in de binnenstad, Senior Accountmanager Bob Devolder. De baanwinkels en winkelparken zijn dan weer de specialisatie van Senior Accountmanager Thomas Moyson en onze nieuwe kracht Jeroen D’Hondt.

Zij worden allemaal bijgestaan door Jill De Preter, onze getalenteerde office manager die alles dagdagelijks in goede banen leidt.

 

 

"De makelaardij is voor ons in de eerste plaats een people business."

Bedrijfsvastgoed voor zelfstandigen en multinationals

We zetten ons elke dag meer dan 100% in voor al onze partners. De synergie tussen de verschillende afdelingen zorgt ervoor dat we een breed cliënteel van startende ondernemers, lokale handelaars, grote ketens en internationale bedrijven hebben opgebouwd. Zo waren we exclusieve partner van Albert Heijn voor hun logistieke hubs in Antwerpen, Gent en Leuven en werkten we ook samen met Ikea in Hasselt.

Maar we werken met evenveel enthousiasme en energie voor  lokale bedrijven, kmo’s en kleine retailers met een winkel in de binnenstad of de dorpskern. Voor mensen die hun leven lang hard werkten en nu willen genieten van de opbrengst van hun onroerend goed. Voor iedereen, professional of particulier, die zijn bedrijfsvastgoed of andere panden te koop of te huur wil aanbieden zijn we een betrouwbare partner.

Ook voor startende ondernemers zoeken we graag naar geschikte, vaak flexibele oplossingen op lange of korte termijn.

Netwerk, hands-on mentaliteit en een persoonlijke aanpak

De sterkte van DG Real Estate als expert in bedrijfsvastgoed zit ons uitgebreid netwerk van ontwikkelaars en eigenaars, onze laagdrempelige werkwijze en hands-on mentaliteit en in de persoonlijke service die we aan al onze klanten bieden. Of het nu om winkelvastgoed of kantoorvastgoed gaat; ieder van ons treedt op als dossierbeheerder voor klanten in zijn expertiseveld. Zo kunnen we altijd de beste service leveren en een passend antwoord bieden op de noden van ons cliënteel.

De makelaardij is voor ons in de eerste plaats een people business. We zijn altijd met mensen bezig. Vanzelfsprekend hebben die mensen soms tegenstrijdige belangen. Daar kunnen wij van goudwaarde zijn. Onze makelaars zijn dan de noodzakelijke lijm tussen u en de andere partijen. Door onze brede expertise, ons netwerk en onze ervaring kunnen wij in dergelijke situaties voor u het verschil maken en de best mogelijke overeenkomst realiseren voor alle betrokkenen.

Een toekomst voor winkelvastgoed

Ondanks de coronacrisis, de fundamentele veranderingen in het consumentengedrag en de onstuitbare opmars van de e-commerce doet winkelvastgoed het lang niet slecht. Natuurlijk zijn er verschillen merkbaar tussen sectoren en is de ligging van het vastgoed bepalend.

Perifere winkels en vooral winkelparken toonden het afgelopen anderhalf jaar bijzonder veel veerkracht. De consument zocht deze immers bewust op omwille van de overvloedige parkeergelegenheid en om doelgericht en veiliger te kunnen shoppen. Hier stellen we vast dat vooral de winkels in clusters het erg goed doen. In deze grote projecten profiteren de verschillende retailers van elkaars aanwezigheid

In de stadskernen schudden de sluitingen de take-up en de prijzen grondig door elkaar. Modewinkels kenden zware tijden, terwijl supermarkten en doe-het-zelfzaken het goed deden. Toch blijft de consument fysieke winkels belangrijk vinden. De dalende prijzen in de binnenstad zijn dus een uitgelezen kans voor retailers die het goed zijn blijven doen of voor starters met een sterk concept.

 

 

"Met een mix van competenties en expertises vinden we de juiste ruimte, helemaal in lijn met uw toekomstvisie voor uw bedrijf."

Industrieel en logistiek bedrijfsvastgoed

Naast het winkelvastgoed doet vooral het industrieel en logistiek vastgoed het erg goed. Het aandeel van e-commerce in de activiteiten van winkels en supermarkten is exponentieel gestegen. Om hun online klanten sneller en beter te kunnen bedienen, investeren zowel grote als kleine retailers vandaag in logistieke hubs. Dit heeft ook gevolgen voor de rest van de logistieke chain. We zetten ons dan ook voortdurend in om de snel veranderende behoeften van u als retailer, distributeur, transporteur en producent te vervullen zodat u vandaag reeds gebruik kan maken van een future proof infrastructuur.

Kantoorvastgoed

Thuiswerk en telewerken zijn er waarschijnlijk om nooit meer helemaal weg te gaan. Dit heeft een grote invloed op hoe u gebruik maakt van uw kantoren. Een lagere bezetting en een centrale plaats voor technologie die geconnecteerd en flexibel werken toestaat, is de norm. 

Tegelijk zien wij een mooie toekomst voor het kantoor als ontmoetingsplek en uithangbord van uw bedrijf. Met een mix van competenties en expertises vinden we de juiste kantoorruimte voor uw activiteiten, helemaal in lijn met het welbevinden van uw medewerkers en uw toekomstvisie voor uw bedrijf.

Expert in beleggingsvastgoed

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar voor de ganse vastgoedsector. Ondanks, of misschien zelfs dankzij de crisis, kende het beleggingsvastgoed een enorme boost. In onzekere tijden, blijkt vastgoed steeds een veilige haven. En ook terwijl onze economie stilaan terug op kruissnelheid geraakt, is het bewezen en stabiele rendement van een investering in onroerend goed een uitstekend alternatief voor het nul- of zelfs negatieve rendement van het spaarboekje en de onvoorspelbare beurs.

Klaar voor de toekomst

Als we de laatste prognoses bekijken, herstelt onze economie zich sneller dan verwacht. Dat merken wij vandaag voortdurend. Samen met u mogen wij uitkijken naar een mooi najaar. De heropleving bevestigt ons geloof in een mooie toekomst voor bedrijfsvastgoed en beleggingsvastgoed. Wij zullen alleszins tot het uiterste gaan die toekomst voor u waar te maken.

Alles over bedrijfsvastgoed in onze blogs

Onze boodschap blijft dezelfde; als u op zoek bent naar bedrijfsvastgoed of u wil uw pand verhuren of verkopen, dan moet u bij ons zijn. Wij vinden steeds de juiste oplossing, of dat nu gaat over een winkeltje in de binnenstad of een groot magazijn op een industrieterrein.

Daarom investeren we vandaag sterk in reclame, vindbaarheid en herkenbaarheid. Eén van de pijlers hiervan zullen de blogs op onze website én artikels op onze Linkedin-pagina worden. Twee keer per maand zullen wij u via deze weg op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de sector en laten we u geregeld meekijken in ons bedrijf. Zo bent kan u geïnformeerd beslissingen maken en weet u wie uw experten zijn en wat zij doen to make real estate work for you!

 

Bent u op zoek naar bedrijfsvastgoed? Of hebt u nog vragen? Stuur ons hier een mailtje en wij nemen meteen contact met u op. 

 

 

Bij DG Real Estate zit u goed

En u mag kieskeurig zijn. Op zoek naar een toplocatie met goede voorzieningen op de perfecte ligging? Onze vastgoedmakelaars weten er raad mee. Beschikken we op dit moment niet wat u zoekt? Met een ruim netwerk en kennis in elke regio vinden we snel het vastgoed dat aansluit bij uw noden.

Klik hier om meer te weten
alt

Ervaring en kennis

Met een ruim netwerk en kennis in elke regio vinden de ervaren vastgoedmakelaars van DG Real Estate snel het vastgoed dat aansluit bij uw noden.

Persoonlijke begeleiding

Zowel huurder, verhuurder, koper als verkoper krijgt altijd een optimale dienstverlening waarbij persoonlijke begeleiding en opvolging centraal staat.

alt
alt

Specialisaties

Wij geloven in specialisatie. Onze vastgoedmakelaars zijn dan ook volledig op de hoogte als het gaat om commercieel-, industrieel- en woonvastgoed.

Vastgoed aanbieden